Live life unleashed

Fall Winter 2019
— Comfort & elegantie bij elke stap

Ook voor het nieuwe seizoen blijft Hush Puppies comfort met trendy looks combineren. De schoenen worden als vanouds met de beste materialen vervaardigd en zijn dan ook een plezier om te dragen. Het merk liet zich inspireren door de nieuwste trends: sleehakken, metallic kleuren, sandalen in verschillende materialen of nog sneakers met witte zolen voor de heren.

De drie productlijnen binnen de Hush Puppies collectie (Comfort, City & Selection) geven perfect de filosofie van het merk weer: casual chic, het hele seizoen door en in alle omstandigheden.

" Het comfort van uw voeten is voor ons een prioriteit "

Alles in het teken van casual chic

Het merk Hush Puppies, sinds 1958 dé specialist in technische schoenen, combineert tijdloze elegantie, comfort & kwaliteit.

De Hush Puppies schoenen werden in de eerste plaats ontworpen voor de jonge Amerikaanse gezinnen die de conservatieve lifestyle van weleer maar wat graag wilden inwisselen voor een meer ontspannen en comfortabele manier van leven. Het leek wel een manier om radicaal met de bestaande gedragsregels te breken, om op een meer laidback manier in het leven te staan en van elk moment ten volle te genieten.

Vandaag is ons merk in bijna 165 landen wereldwijd vertegenwoordigd en staat het nog altijd voor die mix van casual & comfort, een mix waarin mode & een sporty look perfect samengaan.

Gallery

Ontdek de collecties