Live life unleashed

Fall winter 2018
— Comfort & elegantie bij elke stap

Deze winter zet Hush Puppies de everyday heroes & heroines in de bloemetjes: onze ambassadeurs bij uitstek, mannen & vrouwen die van hun leven én van het onze iets speciaals maken, gewoon door trouw te blijven aan zichzelf. Elke dag opnieuw kiezen ze er bewust voor om de kudde niet te volgen & hun eigen leven te leiden, vrij als een vogel.

De drie grote lijnen in onze wintercollectie 2018 geven perfect de filosofie weer waar wij voor staan: casual & chic, in elk seizoen & in alle omstandigheden. En uiteraard altijd in het gezelschap van onze leuke basset hound.

 

" Het comfort van uw voeten is voor ons een prioriteit "

Alles in het teken van casual chic

Het merk Hush Puppies, sinds 1958 dé specialist in technische schoenen, combineert tijdloze elegantie, comfort & kwaliteit.

De Hush Puppies schoenen werden in de eerste plaats ontworpen voor de jonge Amerikaanse gezinnen die de conservatieve lifestyle van weleer maar wat graag wilden inwisselen voor een meer ontspannen en comfortabele manier van leven. Het leek wel een manier om radicaal met de bestaande gedragsregels te breken, om op een meer laidback manier in het leven te staan en van elk moment ten volle te genieten.

Vandaag is ons merk in bijna 165 landen wereldwijd vertegenwoordigd en staat het nog altijd voor die mix van casual & comfort, een mix waarin mode & een sporty look perfect samengaan.

Gallery

Ontdek de collecties